Κόσμος: Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα ύψους 70 μέτρων στην Κίνα (Βίντεο σοκ)

Λεωφορείο έπεσε από γέφυρα ύψους 70 μέτρων – Δεκαπέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους – Είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του οδηγού και μίας γυναίκας που επέβαινε στο μοιραίο όχημα – Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες δραματικές στιγμές και τη μοιραία πτώση του λεωφορείου – Συγκλονίζουν τα πλάνα μέσα από το λεωφορείο

Πολύνεκρη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Τσονγκτσίνγκ της Κίνας. Δεκαπέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και έπεσε από τη γέφυρα Yangtze η οποία έχει ύψος 70 μέτρων.

Οι πρώτες ανακοινώσεις της Αστυνομίας ανέφεραν πως το λεωφορείο έκανε επικίνδυνο ελιγμό για να αποφύγει μετωπική σύγκρουση. Ωστόσο τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ανατρέπουν τις αρχικές εκτιμήσεις. Τα αίτια της τραγωδίας καταγράφονται σε πλάνα που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τις κινεζικές Αρχές και προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του λεωφορείου. 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε στη πηγή…

Πηγή: https://www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή..