Πάτρα: Δίκη Δολοφονίας Bakari Henderson | «Πρόκειται για μία ανατριχιαστική και απεχθή δολοφονία ενός 22χρονου από 9 άτομα»

Με την αγόρευση του δικηγόρου της πολιτικής αγωγής Α. Πάτση συνεχίστηκε χθες η δίκη για την υπόθεση του Bakari Henderson που σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος με την ανακοίνωση της τελικής απόφασης από το Δικαστήριο που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Πάτσης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην στάση των κατηγορουμένων, υπογραμμίζοντας πως αποφάσισαν να δολοφονήσουν το θύμα και εξετέλεσαν αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πατρινής ιστοσελίδας ‘the Best news” o δικηγόρος σημείωσε πως «Πρόκειται για μία ανατριχιαστική και απεχθή δολοφονία ενός 22χρονου από 9 άτομα τα οποία από κοινού και για ασήμαντη αφορμή αποφάσισαν και εξετέλεσαν.

Ισχυρίστηκαν ότι ήταν βίαιος και του αφαίρεσαν τη ζωή με βάναυσο τρόπο λέγοντας-ούτε λίγο ούτε πολύ- «ήθελε και τα έπαθε»» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι το κυνικό και σκληρό πρόσωπο των κατηγορούμενων φαίνεται και από το γεγονός ότι υποστήριξαν πως το θύμα θα έπρεπε να είχε διωχθεί ποινικά για το χτύπημα που κατάφερε σε ένα Σέρβο με ένα μπουκάλι.

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.