Ιόνιο: Περιφερειακό Συμβούλιο | Η αντιπαράθεση «χτύπησε κόκκινο» για τη μετακίνηση υπαλλήλου

ενεργό link
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Φωτογραφία: ermisnews.gr
ενεργό link

Με εμφανή την ένταση σε αρκετά θέματα έγινε με τηλεδιάσκεψη από το πρωί του Σαββάτου μέχρι αργά το απόγευμα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων νήσων.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε σε όλες τις κριτικές που δέχτηκε και έστειλε ερωτήματα για να απαντηθούν με επίσημο τρόπο από τους συμμετέχοντες στο όργανο και όλους όσους έβαλαν ζητήματα για τις αποφάσεις του.

Η συνεδρίαση έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω του αιφνίδιου θανάτου του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Κεφαλονιάς Π. Αλιβιζάτου του οποίου η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στην Αθήνα και οι περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και ο  Περιφερειάρχης αναχώρησαν για να παραστούν εκεί.

Επίσης εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα για την προσφορά του εκλιπόντα στην  αυτοδιοίκηση, στον πολιτισμό και στο τόπο, αλλά ιδιαίτερα στο Ιόνιο.

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή. Σας ενημερώνουμε ότι το ιστολόγιο είναι ενημερωτικό και όχι δημοσιογραφικό.