Ζάκυνθος: 79χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο υπόγειο πολυκατοικίας που διέμενε

ενεργό link
ενεργό link

ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΧΟΙΝΙ

Απαγχονισμένος στο υπόγειο του σπιτιού που διέμενε στο κέντρο της πόλης βρέθηκε γνωστός τουριστικός επιχειρηματίας από συγγενείς του, την περασμένη Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν την απονενοημένη του πράξη, ο 79χρόνος επιχειρηματίας είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά στενά συγγενικά του πρόσωπα που ζουν εκτός πόλεως να πάνε να τον βρουν, δεδομένου ότι η σύζυγός και τα παιδιά του αυτόχειρα ζουν στην Αμερική.

Πράγματι στενό συγγενικό του πρόσωπο μετέβη στην οικία του αυτόχειρα και βρήκε την πόρτα της εισόδου ανοιχτή και εντόπισε τον άτυχο άνδρα, νεκρό πια, στο υπόγειο του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά γι αυτό και από καιρό είχε πληροφορήσει τους οικείους του ότι επρόκειτο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: http://www.ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.