Ζάκυνθος: 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στις 18-20/8/17 | Πλατεία Διονυσίου Σολωμού

ενεργό link
ενεργό link

2 (Αντιγραφή)

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Ζακύνθου και των Παραδοσιακών παιχνιδιών, συνεχίζουμε κα φέτος, με γνώμονα την διάδοση τόσο της Ζακυνθινής Γαστρονομίας όσο των ηθών και των εθίμων του τόπου μας.

Ειδικότερα, της 18η Αυγούστου θα δημιουργήσουμε Ζακυνθινά φιλέματα γεύσεως για τον κόσμο που θα παρευρεθεί ατο χώρο της πλατείας μας αλλα και συμβουλές μαγειρικής απο αναγνωρισμένους Σεφ.

Την 19η Αυγούστου με ιδιαίτερη χαρά, τιμή αλλα και συγκίνηση θα φτιάξουμε το 1ο Ενχειρίδιο μαγειρικής της Ζακυνθινής κουζίνας με την συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού μας, με σεβασμό τόσο στον τόπο μας αλλα και σε αυτούς που έχουν δημιουργήσει διάφορα ββλία γαι την Ζακυνθινή μαγειρική και την παράδοση μας.

Κλείνοντας την 20η Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διαγωνισμός μαγειρικής με θέμα την Ζακυνθινή κουζίνα και τα Ζακυνθινά παιχνιδομαγειρέματα 2017 σε συνεργασία με τον ΜΚΟ μη τυπικής μάθησης NECI GR και τα παιδικά τμήματα χόρου των συλλόγων του νησιού, κάνοντας θεσμό μια επιτυχημένη συνταγή κατα τα τελευταία 2 χρόνια.

Σας περιμένουμε όλους!