Ζάκυνθος: Σωματείο Εργαζομένων Ε.Α.Σ | Καταγγελία για περιστατικό βίας και απειλής κατά της ζωής εργαζόμενου

0
11

ΕΑΣΖ Ε.Α.Σ.Ζ ΕΝΩΣΗ (Αντιγραφή)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Α.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ»

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε δημόσια ένα λυπηρό και απαράδεκτο μαζί περιστατικό βίας και απειλής κατά της ζωής εργαζόμενου από τον σύμβουλο κ. Κόκορη Κωνσταντίνο σε συνέλευση του ΔΣ του Συνεταιρισμού στις 20/08/2018. Όπως είχαμε ενημερωθεί ο Σύμβουλος κ. Κόκορης μετά από έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων έσπασε ένα ποτήρι και χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις κινήθηκε απειλητικά κατά της ζωής του.

Λυπούμαστε που μέχρι σήμερα το ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να καταδικάσει το γεγονός όπως ζητήθηκε με την με αρ.πρωτ. 391/24-07-2018 επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων αλλά και σε συνάντηση του Σωματείου με την Διεύθυνση.

Λυπούμαστε επειδή αυτή την στιγμή, ενώ μας οφείλονται τα δεδουλευμένα μισθοδοσία Ιουνίου, μισθοδοσία Ιουλίου, μισθοδοσία Αυγούστου και προκαταβολή Σεπτεμβρίου αντί να υπάρχει λύση στα προβλήματα υπάρχουν βία και απειλές κατά της ζωής εργαζομένων.
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να παραδώσουμε το ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου με δική του ευθύνη στην κρίση της Ζακυνθινής Κοινωνίας.

Από την μεριά μας το Σωματείο καταδικάζει Δημόσια το γεγονός και θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες ώστε τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές και ενέργειες να μην ξανασυμβούν.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 05/09/2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Α.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ