Ζάκυνθος: Συνέντευξη Τύπου Τ.Ε. Κ.Κ.Ε | Να δούμε διαδικασίες fast track για τα έργα στο λιμάνι και τα Στροφάδια!

Φωτογραφία: ermisnews.gr

Για την εκδήλωση με θέμα «Η ανάπτυξη του τουρισμού στη Ζάκυνθο και η πρόταση του Κ.Κ.Ε» που πραγματοποιείται αυτή την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακινάδου, οι εκπρόσωποι της Τομεακής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε παραχώρησαν Συνέντευξη

Τύπου το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στο πρόσφατο «ξέσπασμα» του Εγκέλαδου, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στην αντισεισμική, αλλά παράλληλα και την αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία του νησιού.

Για την εκδήλωση της Παρασκευής, στην οποία θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και συγκεκριμένα του τομέα οικονομίας Χρήστος Αγγελόπουλος, ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής σημείωσε πως η επιλογή του θέματος δεν είναι τυχαία για ένα νησί που στηρίζει την οικονομία του στον τουρισμό, ωστόσο είναι σημαντικό να αναδειχθεί μια κατεύθυνση έχει η τουριστική ανάπτυξη που ακολουθείται.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.