Ζάκυνθος: Στο 7ο Corfu Mountain Trail Σπύρος Λειβαδιώτης και Σωκράτης Βάλβης

ενεργό link
ενεργό link

ΒΑΛΒΗΣ - ΛΕΙΒΑΘΙΩΤΗΣ (Αντιγραφή)

Σε ένα ακόμη μεγάλο «ραντεβού» θα δώσουν το παρόν, οι δύο Ζακυνθινοί δρομείς μεγάλων αποστάσεων, εκπροσωπώντας με τον τρόπο αυτό το «Φιόρο του Λεβάντε».

Ο λόγος για τους Σπύρο Λειβαδιώτη (αριστερά) και Σωκράτη Βάλβη (δεξιά), που θα τρέξουν αυτή την Κυριακή 16 Απριλίου, στο 7ο Corfu Mountain Trail, έχοντας μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση των 104 (!!!) χιλιομέτρων στο βουνό.

Οι δύο αθλητές, μπορεί να έγιναν γνωστοί στο Ζακυνθινό κοινό μέσω του ποδοσφαίρου, όμως τα τελευταία χρόνια διαπρέπουν στους αγώνες μεγάλων αποστάσεων, έχοντας πλούσιες «παραστάσεις» από διεθνή και ελληνικά meetings, όπως αυτά της Καππαδοκίας (Τουρκία) και Πάρνηθας (προσφάτως).

Ο Σπύρος Λειβαδιώτης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε διάφορες ομάδες του νησιού όπως ο ΑΠΣ Ζάκυνθος (σε Β’ και Γ’ Εθνική). ο Α.Ο. Κατασταρίου, ο Πειρατής Λαγανά (στη Δ’ Εθνική), ο Ζακυνθιακός, ενώ στο ξεκίνημα του αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της Παναχαϊκής, μέσω της οποίας βρέθηκε και στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων. Μάλιστα με τη μεγάλη ομάδα του νησιού, έχει καταγράψει από μια επίσημη συμμετοχή και στις δύο μεγάλες κατηγορίες. Πρόσφατα «κρέμασε» τα γάντια του και εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος.

Ο Σωκράτης Βάλβης εξακολουθεί να «κατεβαίνει» και να αγωνίζεται στα γήπεδα της Ζακύνθου. Αυτή την στιγμή ανήκει στον Αστέρα Μαχαιράδου με τον οποίο έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, κάτι που έκανε και σαν παίχτης των Α.Ο. Κατασταρίου και Πειρατή Λαγανά. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ παράλληλα θεωρείται και ένας από τους πιο πετυχημένους νέους επιχειρηματίες του νησιού.

Για περισσότερα πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://ioniansports.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.