Ζάκυνθος: Πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» | 2ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών αφιερωμένο στην Κεφαλονιά και Λευκάδα

ενεργό link
ενεργό link

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΝΩΛΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» με το χορευτικό του Ατζάρντο στην προσπάθειά τους να συμβάλουν στη διατήρηση και τη διάδοση της αυθεντικής λαϊκής παράδοσης, διοργανώνουν το 2 ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών αφιερωμένο στην Κεφαλονιά και Λευκάδα, με εισηγητή τον χοροδιδάσκαλο κ. Κώστα Τουλάτο.

Η αγάπη μας για τον παραδοσιακό χορό, η αποδοχή και στήριξη όλων όσων συμμετείχαν και στο προηγούμενο σεμινάριο μας, μας ωθούν ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την παράδοσή μας, τα ήθη και τα έθιμα κάθε γωνιάς της Ελλάδας.

Εξερευνήστε τον πολιτισμό της Ελλάδας μέσα από τα σεμινάρια παραδοσιακών χορών που διοργανώνουμε για όλες τις ηλικίες!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους παραδοσιακών χορών, χορευτές, μουσικούς και φίλους των παραδοσιακών χορών και της παραδοσιακής μουσικής γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της οργανωτικής επιτροπής:

Aθηνά Δεπόντη – Σέλληνα 6932521962

Σάντρα Μαρούδα 6984209348

Μαύρα Κωστάκη 6971914711

Κώστας Τουλάτος

Γεννήθηκε στα Πουλάτα Κεφαλονιάς.

1) Σπούδασε στο Θέατρο ελληνικών χορών Σχολή « Δόρα Στράτου ». Σχολή ελληνικού χορού. Τάξη του 2010

2) Συνεργάτης σε CID (Conseil International de la Danse – CID – International Dance Council) – Διεθνές Συμβούλιο Χορού (Conseil International de la Danse – CID – International Dance Council

3) Εισηγητής Λαογραφίας για την Κεφαλονιά

4) Πρόεδρος και Βιωματικός Χοροδιδάσκαλος στην εταιρεία : Ελληνικός Σύλλογος Διάσωσης Διάδοσης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς / Hellenic Association of Laography & Traditional Dances

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος

Κων/νος Κωστάκης