Ζάκυνθος-Νίκος Ακτύπης: Δεν υπάρχει ρεματιά, νταμάρι, χωράφι που να μην υπάρχουν σωροί από απορρίμματα

ενεργό link
ενεργό link

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Πέρα από τη αδιαμφισβήτητη ευθύνη που βαραίνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση για το ζήτημα των απορριμμάτων, πολλές φορές έχουμε αναφερθεί και στην ευθύνη που βαραίνει εμάς τους ίδιους, τους κατοίκους αυτού του νησιού, που δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουμε τον χειρότερό μας εαυτό.

Για του λόγου το αληθές μπορεί κάποιος να δει τι πετάμε ειδικά αυτή την περίοδο που το πρόβλημα είναι οξυμένο ενώ ακόμη πιο απογοητευτική είναι η εικόνα που υπάρχει σε περιοχές όπου δεν τις …φτάνει το ανθρώπινο μάτι.

Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε μιλώντας πρόσφατα στο ραδιόφωνο του -Ε- ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ακτύπης, ο οποίος ανέφερε πως δυστυχώς δεν υπάρχει ρεματιά, νταμάρι, χωράφι που να μην υπάρχουν σωροί από απορρίμματα. «Πρόκειται για μια εικόνα η οποία δυστυχώς μας προσβάλει, όχι μόνο τη δημοτική αρχή, αλλά όλους. Δεν είναι δυνατόν να μη γίνεται αποκομιδή των απορριμμάτων και  έξω από το κοινοτικό κατάστημα να  μαζεύονται στρώματα, ψησταριές, σόμπες! Στην παραλιακή ζώνη υπάρχουν ογκώδη και κάθε ρεματιά έχει γεμίσει.

Για περισσότερα πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://www.ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή. Σας ενημερώνουμε ότι το ιστολόγιο είναι ενημερωτικό και όχι δημοσιογραφικό.