Ζάκυνθος-Νέα Δημοκρατία: Πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείο

ενεργό link
ενεργό link

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΔ

Πρέπει να σταματήσει ο κατήφορος που ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, έχουν οδηγήσει το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια της καταστροφικής πολιτικής που ασκεί σε όλα τα επίπεδα, έτσι και στην υγεία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Νοσοκομείου Ζακύνθου. Τα γεγονότα του περσινού χειμώνα, αλλά και η ακραία αντιπαράθεση που συνεχίζεται μεταξύ της διοικήτριας και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και τους ιατρούς έχει οδηγήσει τους πολίτες της Ζακύνθου στο να μην εμπιστεύονται το Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Είναι για μας ξεκάθαρο ότι την ευθύνη για την κατάσταση αυτή την έχει ο ίδιος ο Σταύρος Κοντονής. Αυτό συμβαίνει γιατί η διοικήτρια, που δυστυχώς έχει αποδειχτεί ανεπαρκής για να διοικήσει το Νοσοκομείο, είναι προσωπική επιλογή του ιδίου. Επιπλέον επεμβαίνει, προσπαθώντας να υπερασπιστεί την διοικήτρια του Νοσοκομείου στα εγκληματικά λάθη που κάνει, πράγμα που συνίσταται παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Δυστυχώς, ο κ. Κοντονής προκειμένου να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους οδήγησε το Νοσοκομείο στην παρακμή. Τι δουλειά έχει ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει δημόσια και να αντικαθιστά στον δημόσιο διάλογο τη διοίκηση του Νοσοκομείου; Δεν φαίνεται ξεκάθαρα η πολιτική καθοδήγηση τις διοίκησης από τον κομματικό μηχανισμό του κ.Κοντονή;

Πρέπει να σταματήσει άμεσα η κατρακύλα του Νοσοκομείου, για αυτό και καλούμε την διοικήτρια να απεγκλωβιστεί από τις κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να καθίσει με τους Ιατρούς και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ