Ζάκυνθος: Νέα Γέφυρα | Σήμανση εντός των ημερών για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας

ενεργό link
Φωτογραφία: ermisnews.gr
ενεργό link

Την ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών που λειτουργούν στους δρόμους γύρω από χείμαρρο του Αγίου Χαραλάμπη και πιο συγκεκριμένα γύρω από την παλιά γέφυρα θα ζητήσει η Λιμενική Επιτροπή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η κυκλοφορία στην περιοχή, μετά την παράδοση της νέας στρατιωτικής γέφυρας.

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης από την ΜομΚΑ, απομένουν μόνο κάποιες μικρές παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση της εισόδου και της εξόδου της γέφυρας, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα με την ρίψη ασφάλτου.

Καθώς απομένουν λίγα μόνο 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί το τεχνικό μέρος, η προσοχή στρέφεται στην διαμόρφωση των κυκλοφοριακών μέτρων στην περιοχή, ώστε η γέφυρα να είναι πραγματικά χρήσιμη και να λύσει αποφασιστικά τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε.

Για περισσότερα πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.