Ζάκυνθος: Κατολίσθηση βράχων στο Ναυάγιο | Τρεις οι τραυματίες από την κατολίσθηση

0
6

Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι μεταξύ των επιβατών των τουριστικών σκαφών που προσέγγισαν σήμερα την παραλία του “Ναυαγίου” στη Ζάκυνθο δήλωσε πριν λίγη ώρα στο ermisnews.gr ο Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκος Κοκκάλας.

Ο κ. Κοκκάλας επικαλείται γι αυτό τις αναφορές των καπετάνιων των πλοίων και των σκαφών που κάνουν κρουαζιέρες στην περιοχή.

Ήδη η παραλία έχει εκκενωθεί πλήρως και φυλάσσεται από άνδρες του Λιμενικού σώματος και όλα τα σκάφη έχουν διακόψει τις εκδρομές και έχουν αποχωρήσει από την περιοχή.

Τρεις ελαφρά τραυματίες μεταφέρονται αυτή τη στιγμή στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, μετά την πτώση βράχων στη παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.

Στο σημείο μεταβαίνει αυτή τη στιγμή κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία που υπάρχει για τρεις αγνοούμενους κάτω από τους βράχους που έπεσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στο σημείο την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη που αναποδογύρισε τις βάρκες» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά και από θαύμα δεν έχουμε περισσότερους αγνοούμενους. Οι τουρίστες επιβιβάστηκαν στα σκάφη και έφυγαν αμέσως από την παραλία.

Πηγή:http://www.ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.