Ζάκυνθος: Επ’ αυτοφόρω πιάστηκαν δράστες να κάνουν διάρρηξη σε οικία στη Λιθακιά | Ξέφυγαν χωρίς κλοπιμαία

ενεργό link
ενεργό link

ΚΛΟΠΗ ΛΗΣΤΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Οι κλοπές και οι διαρρήξεις στο νησί μας δεν έχουν τελειωμό και μπορεί να καταγράφεται κάμψη του φαινομένου τους δύο τελευταίους μήνες, αλλά υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά. Σε ένα από αυτά οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να κλέψουν σπίτι σε πολύ κεντρικό σημείο στη Λιθακιά.

Το εν λόγω περιστατικό έγινε στις 3 περίπου το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 7 Ιανουαρίου και μάλλον είναι το πρώτο της χρονιάς!

Οι δύο νεαροί δράστες μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας που μένει μόνη της στη Λιθακιά και προσπάθησαν να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα, αλλά και μία τηλεόραση.

Όμως τους είδαν κάποιοι Ζακυνθινοί επιχειρηματίες που σε κοντινή απόσταση λειτουργούν το κατάστημά τους και αποφάσισαν να τους αποτρέψουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από την πίσω πόρτα την ώρα που απουσίαζε η ιδιοκτήτριά του και είχαν μαζί τους ένα κατσαβίδι για να παραβιάσουν πόρτες και παράθυρα. Τις ύποπτες κινήσεις και μάλιστα μέρα-μεσημέρι, είδαν οι γείτονες. Ο ένας από τους καταστηματάρχες αποφάσισε να τους κυνηγήσει και όταν οι δράστες κατάλαβαν τι συμβαίνει, το έβαλαν στα πόδια. Πάνω στη βιασύνη τους φαίνεται ότι τους έπεσε από το χέρι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, την οποία όμως δεν πρόλαβαν να κλέψουν.

Στο ίδιο σπίτι είχε γίνει διάρρηξη και κλοπή πριν από ένα περίπου χρόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε άλλα χωριά είχαμε κλοπές σε ελαιόπανα από τα λιοστάσια.

Πηγή: http://www.ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή. Σας ενημερώνουμε ότι το ιστολόγιο είναι ενημερωτικό και όχι δημοσιογραφικό.