Ζάκυνθος: Εξαφάνιση 83χρονου στις Βολίμες | Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Αντιγραφή)

Μια μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε από χθες νωρίς το πρωί για την αναζήτηση ενός ηλικιωμένου στις Βολίμες, η εξαφάνιση του οποίου δηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, από την σύζυγό του.

O 83χρονος αναχώρησε από το σπίτι του το απόγευμα της Τρίτης για να επισκεφτεί τον ελαιώνα του και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και αγνοείται. Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες πολύ συχνά συνήθιζε να κάνει τέτοιου είδους διαδρομές και ακόμη και να κοιμάται στους αγρούς.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και 2 άτομα της ΕΜΑΚ Πατρών μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που έφτασαν στο νησί μας χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος , έχει ύψος 1.60 είναι 55 κιλά και έχει μουστάκι, ενώ όταν αναχώρησε από το σπίτι του φορούσε καφέ ρούχα.

Μέχρι αυτή την ώρα τα ίχνη του δεν έχουν βρεθεί.

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.