Ζάκυνθος: Διοίκηση Νοσοκομείου | Ακόμα μία φορά οι κήνσορες της ΠΟΕΔΗΝ ακολουθούν τη γνωστή τακτική της τρομοκρατίας και της διασποράς του πανικού στους πολίτες της Ζακύνθου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Φωτογραφία: ermisnews.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το από 05.11.18 Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ, που για ακόμα μία φορά οι κήνσορες αυτής, σε νέα παράσταση, ακολουθούν τη γνωστή τακτική της τρομοκρατίας και της διασποράς του πανικού στους πολίτες της Ζακύνθου, επιδεικνύοντας την αδιαφορία τους για το γεγονός της κήρυξης του νομού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των συνεχών σεισμών, τους γίνεται γνωστό ότι:

Οι παραιτήσεις των ιατρών αποτελούν προσωπικές επιλογές αυτών και ως γνωστό στις δημοκρατίες ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει πως θα ενταχθεί στην παραγωγική διαδικασία και κυρίως πως θα εξελιχθεί επιστημονικά και οικονομικά.

Έως σήμερα υπηρετούν στην παιδιατρική κλινική δύο ιατροί και έχει ολοκληρωθεί η κρίση ενός (1) επιμελητή Β΄ ειδικότητας Παιδιατρικής ενώ υφίσταται πρόσκληση για συνεργασία με παιδίατρο με καθεστώς έκδοσης Α.Π.Υ.

Μετά από ενέργειες του κ. Βουλευτή Ζακύνθου και με τη στήριξη της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας , έχει εγκριθεί επιχορήγηση 100.000,00€ , για την ενίσχυση του Γ.Ν.Ζακύνθου καθώς και η αύξηση της πάγιας πίστωσης κατά το ίδιο ποσό.

Θα πρέπει λοιπόν να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συναισθανθούμε τις ευθύνες που έχουμε όλοι μας απέναντι στους πολίτες του σεισμόπληκτου νομού μας.

Εκ της Διοίκησης