Ζάκυνθος: Δελτίο Τύπου του Δημάρχου για το πετρέλαιο στα σχολεία

ενεργό link
ενεργό link

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Θέλουμε να επισημάνουμε προς κάθε κατεύθυνση και απαντώντας σε σχόλια κακοπροαίρετων πως όλα τα σχολεία του νησιού μας έχουν επαρκείς ποσότητες πετρελαίου και ως εκ τούτου υπάρχει θέρμανση.
Από κει και πέρα ενημερωθήκαμε χθες πως παρουσιάστηκε βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου και άμεσα οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου την αποκατάστησαν.
Οι υδραυλικοί του Δήμου μας αντικαθιστούν χαλασμένα σώματα καλοριφέρ στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο, εργασία που ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη.
Το κλείσιμο όλων των σχολείων έχει προληπτικό χαρακτήρα και είναι μια απόφαση που αφορά τη δυσκολία που υπάρχει στη μετακίνηση των μαθητών από και προς τα σχολεία και όλα γίνονται κατόπιν συνεννόησης με την Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου που έχει και την αρμοδιότητα της μετακίνησης.
Τέλος για κάθε μας απόφαση λαμβάνουμε υπόψιν τη γνώμη και των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των διδακτηρίων και μας μεταφέρουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.
Συνεπώς, ο λόγος κλεισίματος των σχολείων δεν είναι η έλλειψη πετρελαίου. Προέχει για εμάς η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών, καθώς και η ομαλή λειτουργία των σχολείων.