Ζάκυνθος: «Γουρούνες» | Σε καταγγελία προέβησαν Ολλανδοί που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί μας

0
6
Φωτογραφία: ermisnews.gr

Σε καταγγελία προέβησαν Ολλανδοί που έκαναν τις διακοπές τους στο νησί μας μετά από ένα συμβάν για το οποίο ενημέρωσε διαδικτυακά ο δημοσιογράφος Γ. Γκόγκος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι Ολλανδοί αναγκάστηκαν να πληρώσουν χρήματα, ενώ είχε προηγηθεί μεγάλο παζάρι, για ζημιά που προκλήθηκε σε όχημα «γουρούνα» το οποίο είχαν σταθμεύσει στο Πόρτο Βρώμη.

Το ζευγάρι των Ολλανδών έκανε γνωστές λεπτομέρειες της περιπέτειάς του η οποία χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, όχι μόνο επειδή τους ζητήθηκαν χρήματα, αλλά γιατί τα οχήματα πρέπει να είναι ασφαλισμένα και τις ζημιές να ρυθμίζουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και όχι με διαλόγους στην αστυνομία.

Εμείς δίνουμε στη δημοσιότητα τις πληροφορίες που έφερε στο φως ο δημοσιογράφος που κάνει γνωστό πως η καταγγελία έχει σταλεί στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στην Υπουργό Τουρισμού και στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Οι Ολλανδοί έμειναν στον Λαγανά και μια ημέρα αποφάσισαν να νοικιάσουν τετράτροχο όχημα (γουρούνα), με την οποία πήγαν στο Πόρτο Βρώμη της Αναφωνήτριας, ώστε στη συνέχεια να πάρουν σκάφος και να πάνε στο Ναυάγιο, όπως και τελικά έγινε.

Αφού πάρκαραν τη γουρούνα, έβαλαν χειρόφρενο και αναχώρησαν με το σκάφος. Στην επιστροφή όμως, η γουρούνα για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο είχε κατρακυλήσει σε παρακείμενο όχθο.

Σύμφωνα με τον νεαρό Ολλανδό οι ζημιές ήταν αναιπαίσθητες. Μόνο κάποιες γρατζουνιές στα φτερά. Πηγαίνοντας όμως εκεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, τους είπε πως υπάρχει μεγάλη μηχανική βλάβη, και όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, αρχικά τους ζήτησε 4.000 ευρώ.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.