Ζάκυνθος: Αποκαλύψεις στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους σεισμούς!

Φωτογραφία: ermisnews.gr

Τρεις ώρες κράτησε χθες το βράδυ η συζήτηση στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε για να συζητηθούν οι εξελίξεις με τους σεισμούς και τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Την ενημέρωση ανέλαβε να φέρει σε πέρας η υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία του Δήμου μηχανικός Ασπασία Σούλη, ενώ είχε προσκληθεί ο φυσικός-ερευνητής Γιάννης Κοπανάς και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Δέσποινα Τσαρίδου.

Η συνεδρίαση έγινε μετά από αίτημα που κατέθεσε την προηγούμενη ημέρα η αντιπολίτευση και ο επικεφαλής Γιώργος Αρμένης.

Αρχικά πήρε το λόγο ο Δήμαρχος και έδωσε συγκεντρωτικά όλες τις πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κτίρια. «Ενεργοποιηθήκαμε από την πρώτη στιγμή και σε 24ωρη βάση. Κάναμε αυτοψίες μαζί με το κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών και έχουν ελεγχθεί όλα τα δημόσια κτίρια. Η πιο σημαντική δουλειά ήταν τα σχολεία που έπρεπε να ελεγχθούν κατά προτεραιότητα. Το 1ο Γυμνάσιο παραμένει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή για να γίνουν οι εργασίες. Επίσης κλειστό είναι και το Νηπιαγωγείο Αμπελοκήπων. Η Ζάκυνθος δοκιμάστηκε αλλά έδειξε ότι είναι θωρακισμένη και ασφαλής, δεν είχαμε καμία αστοχία και κανένα τραυματισμό» είπε ο κ. Κολοκοτσάς.

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο πατήστε στη πηγή…

Πηγή: http://ermisnews.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν άρθρο είναι αναδημοσίευση από την παραπάνω πηγή, ο σύνδεσμος της οποίας παραπέμπει στην ίδια την πηγή. Το ιστολόγιό μας δεν έχει ασχοληθεί δημοσιογραφικά, οπότε ότι διαφωνία μπορεί να έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην ίδια την πηγή.