Ελλάδα: Ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

ενεργό link
ενεργό link

ΚΑΛΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ (Αντιγραφή)

Γνωστοποιείται ότι η ψηφοφορία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα (Δημοκρατική, Προοδευτική Παράταξη) θα πραγματοποιηθεί την 12η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή (1ος γύρος) και την 19η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή ομοίως (2ος γύρος, εάν χρειαστεί).

Ήδη, η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν. Τονίζεται ότι η συνδρομή στην εκλογική διαδικασία είναι εθελοντική και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΑΕΔΔ www.dpekloges.gr, στον οποία υπάρχουν το κάλεσμα του Προέδρου της ΑΕΔΔ για εθελοντική συμμετοχή, η φόρμα που συμπληρώνει όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του, καθώς και σχετικές με τη συμπλήρωσή της οδηγίες.

Καλούμε κάθε πολίτη, ο οποίος θέλει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς σχήματα και προσχήματα και, κυρίως, χωρίς να υπάρχουν μηχανισμοί, να φτιάξουμε το μέλλον καθώς και να πάρουμε και να δώσουμε ελπίδα, να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής εθελοντή και να δηλώσει αυτό που μπορεί και προσφέρεται να κάνει.

Ζάκυνθος, 9 Οκτωβρίου 2017

Για τη ΝΟΕ Ζακύνθου

Ο Υπεύθυνος

Δημήτρης Διον. Ποταμίτης

Δικηγόρος