Ζάκυνθος: Σύλλογος Αποδήμων Ζακυνθίων «Ανδρέας Κάλβος» | Το  καλοκαιρινό πρόγραμμά του άνοιξε στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Βουγιάτο

ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΥΓΙΑΤΟ 2 (Αντιγραφή)
Φωτογραφία:
Σπύρος Δ. Σκιαδόπουλος

Το  καλοκαιρινό πρόγραμμά του Συλλόγου Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων «Ανδρέας
Κάλβος» άνοιξε στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στο Βουγιάτο όπου ετελέσθει με μεγαλοπρέπεια, επισημότητα και κατάνυξη  Αρτοκλασία «Υπέρ Υγείας των Απανταχού Αποδήμων Ζακυνθίων. Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Μητροπολίτης μας κ  κ. Διονύσιος και ετέλεσε στο μεγαλύτερο μέρος της ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλας Μποζίκης από την Αυστραλία για να τιμηθούν όπως καταλάβαμε όλοι οι  Ζακυνθινοί Απόδημοι Ιερείς μας. Συλλειτούργησαν βέβαια και ο Διάκος Ανδρόνικος Αγαλιανός και ο Παππά Διονύσιος Μαρίνος που είναι εφημέριος στο εκκλησάκι και έκανε  και όλη την προετοιμασία της τελετής.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Συλλόγου μας θα συνεχιστεί κανονικά.

Το πρόγραμμά μας μπορείτε να το βρείτε στο Facebooκ μας: fb.me/ZakynthinoiTouKosmou, στο δήμο Ζακυνθίων στην πλατεία Σολωμού,   στο κατάστημα της Έφης Βλαχιώτη  Αλεξάνδρου Ρώμα 73, στην ταβέρνα « Μέσαθες» του Πάτρα δίπλα από τον ΟΤΕ στη Χώρα, στο εμπορικό κέντρο Τσουκαλά δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο Σαρακινάδου, στον «Κόκκινο Βράχο»,  στο « Φοίνικα », στον κινηματογράφο « Φώσκολος» και βέβαια στα τηλέφωνά μας Πηγή Κοτσώνη 6933 3288 49 και Στέλλα Κωστή 694 597 7610. Δημήτρης Μάργαρης 6978522698.

Η χορωδία ήταν υπέροχη και μεταξύ των χορωδών όπως συμβαίνει παντού και πάντα υπήρχαν ανάμεσά τους και δύο Απόδημοι: ο Δημήτρης ο Μάργαρης και ο Λάμπρος ο Σούρμπης. Το  κλίμα που ήταν πραγματικά θεϊκό.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, στο τέλος της τελετής όταν παρέδωσε τον Ευλογημένο Άρτο στην Πρόεδρο των Αποδήμων κ. Στέλλα Κωστή ευχήθηκε « Καλή Υγεία σε όλους τους Απόδημους και  Καλή Δύναμη στους ανθρώπους του Συλλόγου μας για να συνεχίσουμε το έργο μας». Εμείς σαν Σύλλογος τούς ευχαριστούμε όλους και τους ευχόμαστε από ψυχής και στους Ιερείς αλλά και στον κόσμο που παρευρέθη « Και του Χρόνου να είμαστε όλοι καλά»