Ελλάδα: Προκαλεί ο χρυσαυγίτης Καζαντζόγλου για δολοφονία Φύσσα

«Ο Ρουπακιάς ήταν με την οικογένεια του στη Χρυσή Αυγή. Οικογενειάρχης, ήρεμος άνθρωπος. Βοηθούσε στα πάντα. Θεωρώ ότι το γεγονός (σ.σ. η δολοφονία του Παύλου Φύσσα) οφείλεται σε μία κακιά στιγμή. Αιφνιδιάστηκε. Τον τραβούσαν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο και αντέδρασε με αυτό τον τρόπο που εγώ τον κατακρίνω. Φεύγεις, δεν μένεις….».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην απολογία του στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο κατηγορούμενος Ιωάννης Καζαντζόγλου, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ τον Παύλο Φύσσα. Ένας ισχυρισμός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του αδικοχαμένου μουσικού, Μάγδας Φύσσα, η οποία απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο του είπε: «Καζαντζόγλου, δεν τον ήξερες ρε; Θα σου φέρω δέκα που θα πουν ότι τον ήξερες…».

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από το δικαστήριο, ο Ι. Καζαντζόγλου, στον οποίο το κατηγορητήριο αποδίδει σοβαρή συμμετοχή στη δολοφονία του 34χρονου Φύσσα, επιχείρησε ακόμη να αποδομήσει τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι έχουν υποστηρίξει πως η Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας είχε στοχοποιήσει τον Παύλο Φύσσα.

Διαβάστε περισσότερα στο: Πρώτο Θέμα