Ζάκυνθος: Δημοτική Παράταξη «Ανάδραση» | Συνάντηση με τη νέα γενιά του νησιού

Δελτίο Τύπου
Αγαλιανός προς στους νέους της Ζακύνθου

Πρόσκληση στη νέα γενιά της Ζακύνθου να πάρει την τύχη του νησιού στα χέρια της, για να οικοδομήσει ένα μέλλον σε υγιές κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον, απηύθυνε ο Γιάννης Αγαλιανός κατά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης στη «Λέσχη ο Ζάκυνθος» με νέες και νέους του νησιού.

Ο υποψήφιος με την «Ανάδραση» δήμαρχος επισήμανε ότι ορίζοντας δίχως όρια υπάρχει μόνο, όταν οι πολιτικοί δίνουν εμπιστοσύνη στους νέους ανθρώπους και διαμορφώνουν τους κανόνες και το πλαίσιο μέσα στο οποίο αυτοί θα μπορούν να δημιουργήσουν την κοινωνία του μέλλοντος σε υγιές περιβάλλον.

Υπενθύμισε τη δέσμευσή του, ότι δεύτερη θητεία δεν θα διεκδικήσει και θα παραδώσει τη σκυτάλη της δημοτικής αρχής σε νεότερα αυτοδιοικητικά στελέχη και πρόσθεσε: «ήδη στο συνδυασμό μας κινητοποιούνται πολλοί νέοι άνθρωποι, επιχειρηματίες και επιστήμονες, οι οποίοι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής θα πάρουν στα χέρια τους σημαντικούς τομείς των δημοτικών δραστηριοτήτων και, κατά προτεραιότητα, αυτούς που αφορούν τη νέα γενιά».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους φοιτητές και σπουδαστές που φοιτούν σε διάφορα πανεπιστήμια της χώρας και του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν ως στόχο-με την αποφοίτησή τους-την επιστροφή στο νησί μας και την επιστημονική δραστηριοποίησή τους εδώ. Ελπιδοφόρο μήνυμα για την ανάπτυξη του τόπου μας, όπως είπε, είναι η επιστροφή κιόλας αρκετών παιδιών από αυτά που φοίτησαν εκτός Ζακύνθου, και προσφέρουν τώρα τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία.

Ωστόσο την ίδια σημαντική προσφορά, επισήμανε, έχουν κι εκείνοι οι νέοι άνθρωποι που μπορεί να μη σπούδασαν αλλά πήραν μια χρήσιμη ειδίκευση για το επάγγελμα που επέλεξαν και ήδη έχουν μια επιτυχημένη πορεία στο νησί.

Ζάκυνθος, 14/5/19