Ελλάδα: Περιοδικό «γαστρονόμος» | Από τη Ζάκυνθο κατέγραψαν αγκινάρες γεμιστές (Βίντεο)


Στο «γαστρονόμο» που κυκλοφορεί από την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και για όλο τον μήνα στα περίπτερα, άρωμα και γεύσεις Ζακύνθου μετέφερε η Βιβή Κωνσταντινίδου -με τις όμορφες λήψεις του Νίκου Κόκκα– καταγράφοντας την παραδοσιακή συνταγή αγκινάρες γεμιστές, στο αφιέρωμα «Πάσχα 2019-, άνοιξη στην Μεσόγειο».

Γι’ αυτό τον λόγο και ‘μεις σκεφτήκαμε, σαν ελάχιστο ευχαριστώ στο «γαστρονόμο», την Βιβή και τον Νίκο, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 να μαζευτούμε και να μαγειρέψουμε ξανά αγκινάρες -βέβαια λόγω του καιρού κάναμε και ένα αυγολέμονο- και να τις γευτούμε στην υγειά τους δημιουργώντας αυτό το βίντεο.

Κατερίνα Δριμή