Ελλάδα: Σταύρος Κοντονής | Θα αξιολογηθούν τα συμπεράσματα των ευρωεκλογών

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Αντιγραφή)

«Οι πολίτες, εν όψει των επικείμενων εκλογών, θα αποφασίσουν αποτιμώντας τόσο την καθημερινότητα όσο και την ευρύτερη πολιτική κατάσταση», υπογραμμίζει ο Σταύρος Κοντονής, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην Politik

Ο βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός σημειώνει πως τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης καταδεικνύουν ότι υπερτερεί κατά κράτος από τις προγενέστερες.

Γι’ αυτό επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει με επιτυχία τη μάχη στις ευρωεκλογές, τις οποίες ναι μεν δεν θεωρεί ασφαλές πρόκριμα για τις βουλευτικές, ωστόσο αναγνωρίζει ότι έχουν σοβαρό επίδικο την παρούσα χρονική στιγμή, την αντιπαράθεση με την ακροδεξιά και το νεοφιλελευθερισμό. «Κι από τις ευρωεκλογές θα εξαχθούν συμπεράσματα, τα οποία θα αξιολογηθούν», παρατηρεί με νόημα ο κ. Κοντονής.

Κατά τον ίδιο πάντοτε, η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια σηματοδοτεί την άσκηση υπεύθυνης εξωτερικής πολιτικής προς όφελος των εθνικών συμφερόντων, ενώ υπερασπίζεται την θητεία του στο υφυπουργείο Αθλητισμού και στο υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας πως αντιπαρατέθηκε στα παγιωμένα συμφέροντα που επιζητούσαν τη διαιώνιση της στασιμότητας και της ταλαιπωρίας των πολιτών.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο https://politik.gr